Z Bratislavy sa bude lietať do Moskvy denne

Ruská letecká spoločnosť Pobeda spustila predaj leteniek z Bratislavy do Moskvy na letnú sezónu 2019. Dopravca, ktorý zabezpečuje pravidelné priame lety z Letiska M. R. Štefánika do Moskvy-Vnukovo a spiatočne, tak potvrdil, že i počas jari a jesene bude zabezpečovať denne, resp. 3 x týždenne v lete, pravidelné lety medzi hlavnými mestami Slovenska a Ruska.

Z Bratislavy do Moskvy a späť sa bude od začiatku letného letového poriadku, teda od 31. marca 2019, lietať do Moskvy 7 x týždenne. Denné frekvencie letov sú k dispozícii počas apríla, mája a od polovice septembra do konca októbra. Od polovice júna do polovice septembra bude dopravca Pobeda zabezpečovať z Letiska M. R. Štefánika pravidelné linky do Moskvy a späť 3 x týždenne – vždy v pondelok, v stredu a v sobotu.

 

Letenky si možno zakúpiť za ceny od 35 € za jednosmernú letenku, od 70 € spiatočne na webovej stránke www.pobeda.aero.

Moskva sa v roku 2018 umiestnila na 3. mieste spomedzi najvyužívanejších letov z Bratislavy a späť. Spoločnosť Pobeda na trase Bratislava – Moskva zabezpečuje pravidelné lety od decembra 2015 lietadlom typu Boeing 737-800 NG s kapacitou 189 miest.

Foto: Pixabay