Z Bratislavy pribudne nová linka do Maroka

Z Letiska M. R. Štefánika pribudne nová letecká linka do afrického Marrákeša v Maroku. Lety z Bratislavy do Maroka spustí letecká spoločnosť Ryanair od 30. októbra 2018 s frekvenciou 2 x týždenne. Lietať z BTS do Marrákeša sa bude každý utorok a v sobotu.

„Ryanair s potešením oznamuje spustenie prevádzky novej linky z Bratislavy do Marrákeša, ktorá bude k dispozícii dvakrát týždenne – od konca októbra v utorky a v soboty. Bude súčasťou nášho zimného letového poriadku pre roky 2018/2019. Letenky sú už od dnes v predaji,“ oznámila marketingová manažérka Ryanairu pre strednú a východnú Európu Olga Pawlonka.

„Pri tejto príležitosti uvádzame do predaja letenky za ceny už od 19,99 € pre lety v máji a júni 2019, ktoré si možno zarezervovať do piatkovej polnoci (do 11. mája). Keďže letenky za takéto nízke ceny sa rýchlo vypredajú, odporúčame záujemcom, aby čo najrýchlejšie navštívili www.ryanair.com, aby ich nepremeškali,“ doplnila Olga Pawlonka.

Ryanair tak oznámil pre rok 2018 už ôsmu úplne novú leteckú linku z Bratislavy. Koncom marca spustil lety na Maltu, do Burgasu v Bulharsku, na Pafos na Cypre a do Solúna v Grécku. Od júna otvorí nové linky do Eindhovenu v Holandsku a Dalamanu v Turecku. Od novembra zase pridá nové lety do ukrajinského Kyjeva-Boryspiľu a spomínaného marockého Marrákeša.