Z Bratislavy sa bude do Dubaja lietať častejšie

Do Dubaja v Spojených arabských emirátoch sa dostanú cestujúci zo Slovenska častejšie. Letecká spoločnosť flydubai, ktorá lieta z Bratislavy do Dubaja 3 x týždenne, zvýši od 21. novembra 2018 počet letov na 4 týždenne. Zároveň spustila akciu „Spolucestujúci letí zadarmo“ pri využití biznis leteniek z BTS do Dubaja – spolucestujúci v biznis triede tak letí zadarmo, platí len dane.

 

Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave sa lieta do Dubaja a spiatočne každý utorok, piatok a sobotu, od novembra pribudne k pravidelným frekvenciám letov aj možnosť využiť lety i v stredu, teda 4 x týždenne.

 

Pri rezervácii spiatočnej letenky pre dve osoby v biznis triede z Bratislavy do Dubaja letí navyše spolucestujúci zadarmo, zaplatí len dane a príplatky. Ponuka platí pri rezervácii leteniek až do 10. mája 2018, pričom letenky v rámci akcie „Kúp jednu a spolucestujúci letí zadarmo“ platia pre lety od 5. apríla do 10. decembra 2018.

 

Aktuálne pritom ponúka dopravca flydubai akciové ceny leteniek aj pre lety v ekonomickej triede. Spiatočnú letenku si možno rezervovať od 290 € pre lety od 7. mája do 10. júna 2018. Akciové ceny platia pri rezervácii leteniek do 2. apríla. Letenky si možno rezervovať na www.flydubai.com, pričom zľavu 5 % na letenky získa každý cestujúci, ktorý sa zaregistruje na webstránke dopravcu do konta OPEN.