NOVÁ LINKA SPOLEČNOSTI RYANAIR Z PRAHY DO EINDHOVENU STARTUJE

Ryanair, číslo jedna mezi evropskými leteckými dopravci, dnes (30. října) oslavil zahájení platnosti pražského zimního letového řádu 2017 uvedením do provozu nové linky z Prahy do Eindhovenu, kterou bude operovat denně. Jde o první z devíti nových leteckých spojení nabízených v zimě 2017, které dopravce uvede do provozu tento týden. V rámci zimního letového řádu bude společnost Ryanair z Prahy provozovat celkem 14 linek, včetně nových spojení do Barcelony, Boloni, Budapešti, Edinburku, Krakova, Liverpoolu, Madridu a Malagy.

Ryanair podpořil zahájení provozu nové linky do Eindhovenu nabídkou míst z Prahy za cenu pouhých 389,- Kč pro cesty v listopadu a prosinci. Místa je možné rezervovat pouze na webových stránkách dopravce: Ryanair.com do čtvrteční půlnoci (2. listopadu).

Olga Pawlonka, ředitelka prodeje a marketing společnosti Ryanair pro střední a východní Evropu k tomu uvedla:

„S příchodem zimy máme to potěšení zahájit provoz naší nové linky z Prahy do Eindhovenu, kterou budeme operovat na denní bázi. Jde o první z našich devíti nových spojení nabízených z Prahy v rámci zimní sezóny 2017. Čeští cestující i další zákazníci si tuto zimu budou moci vybrat z celkem 14 spojení, včetně nových atraktivních odpočinkových destinací jakými jsou Barcelona, Boloňa, Budapešť, Edinburk, Krakov, Liverpool, Madrid a Malaga.

 Abychom zahájení provozu linky náležitě oslavili, uvolnili jsme do prodeje místa pro cesty z Prahy během listopadu a prosince za pouhých 389,- Kč. Místa je možné rezervovat pouze na webových stránkách dopravce: Ryanair.com do čtvrteční půlnoci (2. listopadu). Místa se určitě rychle vyprodají, proto by se zájemci měli rychle přihlásit na www.ryanair.com a předejít tomu, že se na ně nedostane.“

Marika Janoušková, tisková mluvčí Letiště Praha, řekl/a:

“Nízkonákladový dopravce Ryanair posílí v nadcházející zimní sezóně spojení s Velkou Británií a bude nově nabízet cestujícím lety i do Liverpoolu. Mimo to zahájí irský nízkonákladový dopravce také osm nových linek z Prahy, a to včetně nové destinace Krakov.”