Z Letiska Bratislava pribudne nová linka na Maltu

 

BRATISLAVA – Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave sa budú môcť cestujúci dosť na obľúbený dovolenkový ostrov Malta novou priamou pravidelnou leteckou linkou. Od 25. marca 2018 ju spustí letecká spoločnosť Ryanair s frekvenciou 2 x týždenne, každý štvrtok a v nedeľu.

Nová sezónna linka z Bratislavy na Maltu bude k dispozícii počas letného letového poriadku – od 25. marca 2018 do 27. októbra 2018. Je prvou linkou z budúcoročného letného letového poriadku Ryanairu, na ktorú sa už dajú zakúpiť letenky cez webovú stránku leteckej spoločnosti. „Kompletný letný letový poriadok na rok 2018 predstavíme v priebehu jesene. Odvtedy si bude možné zakúpiť letenky aj na ostatné linky,“ avizuje Olga Pawlonka zo spoločnosti Ryanair.

Na Maltu sa bude odlietať z Bratislavy vo štvrtky a v nedele o 20.50 h, prílety z Malty do BTS sú naplánované o 20.25 h. Let potrvá približne 2 hodiny.

Olga Pawlonka z Ryanairu povedala:

„Ryanair s potešením oznamuje zavedenie novej linky z Bratislavy na Maltu s frekvenciou 2 x týždenne od konca marca – je to prvá linka spomedzi letných liniek pre rok 2018, na ktorú si bude možné zakúpiť letenky už od septembra cez webovú stránku Ryanair.com.

Pri tejto príležitosti uvádzame do predaja letenky z Bratislavy v rámci našej siete liniek za ceny už od 9,99 € pre lety v októbri a novembri, ktoré sú k dispozícii pri rezervácii do utorkovej polnoci (12. septembra). Keďže letenky za takéto nízke ceny sa rýchlo vypredajú, záujemcovia by mali čím skôr navštíviť webovú stránku www.ryanair.com a rezervovať si ich, kým sa nevypredajú.”