Uber a MINI prinášajú týždeň s jazdami zadarmo, s možnosťou otestovať vozidlo priamo za volantom a vyhrať MINI na jeden mesiac.

Každý, kto bude mať záujem, bude sa môcť počas budúceho týždňa odviezť Uberom v Bratislave zadarmo a zároveň si vyskúšať nové MINI. Uber a MINI totiž do Bratislavy prinášajú až 15 štýlových modelov MINI COUNTRYMAN a MINI CLUBMAN. Tie si počas celého týždňa bude môcť každý objednať prostredníctvom aplikácie Uber a absolvovať až tri bezplatné 15-minútové jazdy. Každý, kto takúto jazdu absolvuje, bude mať navyše možnosť zúčastniť sa súťaže o 5 x MINI na mesiac.

Všetci používatelia aplikácie Uber v Bratislave budú môcť v týždni od 18. do 22. septembra absolvovať jazdy automobilmi MINI COUNTRYMAN a MINI CLUBMAN. Všetky vozidlá budú šoférovať len tí najlepší vodiči Uberu. Práve oni sa od pondelka do piatku postarajú o štýlovú a bezpečnú mobilitu. Ak si niekto bude chcieť vozidlo vyskúšať aj šoférovať, stačí mu len platný vodičský preukaz a aplikácia Uber v smartfóne.

Sme si istí, že táto spolupráca fanúšikov Uberu a MINI mimoriadne zaujme. Vodič dorazí s vozidlom všade v rámci Bratislavy, kde ho budete práve potrebovať a vy si môžete užiť naozaj štýlovú jazdu. Navyše si môžete autá skúsiť aj sami zašoférovať. Počet jázd, ktoré s MINI absolvujete nie je obmedzený a až tri takéto jazdy budú pre každého zadarmo,” vysvetlil Václav Petr, marketingový manažér Uber.

MINI je tradičná britská automobilová značka, ktorá má vo svojom portfóliu modely MINI Countryman, Clubman, Cabrio, 3-dverový hatch a 5-dverový model. Verzia John Cooper Works je prémiovou alternatívou športových MINI.

MINI Countryman posilňuje premiérou novej generácie svoje miesto v segmente prémiových kompaktných vozidiel. Je najväčším a najpraktickejším modelom v 57-ročnej histórii značky. Úplne novo vyvinutý automobil prichádza s výraznými vylepšeniami v oblasti vnútorného priestoru, funkčnosti, rovnako ako aj športového a prémiového charakteru. Viac informácií na linku:

https://www.press.bmwgroup.com/slovak/article/detail/T0265304SK/z%C3%A1bava-z-jazdy-pre-ka%C5%BEd%C3%BA-pr%C3%ADle%C5%BEitos%C5%A5:-nov%C3%A9-mini-countryman

MINI Clubman pokračuje v generačnej zmene v rodine modelov MINI a predstavuje inovatívny koncept vozidla. Jeho unikátna kombinácia funkcionality, každodennej praktickosti a predurčenia na dlhé jazdy prináša cestujúcim radosť, prémiovú charizmu a jedinečnosť v štýle typickom pre MINI. Viac informácií na linku: https://www.press.bmwgroup.com/slovak/article/detail/T0223554SK/nov%C3%A9-mini-clubman

 „MINI a UBER majú veľa spoločného. Odvážne, kreatívne a inovatívne myslenie. Využívanie moderných technológií a mobilných aplikácií namiesto klasických prístupov, ktoré prinášajú efektívnejšie a udržateľné riešenia. A v neposlednom rade je ich miestom pôsobenia mesto s jeho obyvateľmi a ich potrebami novodobej mobility,“ dodal Dušan Bugáň, marketingový manažér BMW Group Slovakia.

Ako to bude fungovať? Kedykoľvek od pondelka 18. 9. 2017 do piatka 22. 9. 2017 medzi 8:00 hod. až 20:00 hod. si stačí v aplikácii Uber kliknúť na UberMINI a zadať miesto vyzdvihnutia. Najbližší vodič Uberu o pár minút dorazí s vozidlom MINI COUNTRYMAN či MINI CLUBMAN. Každý cestujúci bude mať navyše možnosť vymeniť si miesto s vodičom a vyskúšať si, aké je to šoférovať MINI na vlastnej koži.

Po skončení jazdy bude cestujúci zaradený do súťaže o výhru 5x MINI na celý mesiac. Všetky doplňujúce a potrebné informácie nájdu záujemcovia na www.otestujtemini.sk/ubermini.