WIZZ AIR MÁ NOVÉ PRAVIDLÁ PRE PRÍRUČNÚ BATOŽINU

Wizz Air, najväčšia nízkonákladová letecká spoločnosť v strednej a východnej Európe, dnes oznámila, že jej cestujúci už viac nebudú musieť platiť dodatočné poplatky za väčšiu príručnú batožinu na palubách lietadiel Wizz Air od 29. októbra 2017.

  • Cestujúci si budú môcť na palubu lietadiel WIZZ vziať jednu príručnú batožinu, ktorá nepresahuje rozmery 55x40x23cm. Táto batožina bude automaticky zahrnutá v cene letenky.
  • Nové pravidlo predstavuje 50% zvýšenie povolenej veľkosti príručnej batožiny na palube lietadiel WIZZ.
  • Cestujúci, ktorí si už zakúpili príručnú batožinu na let 29. októbra alebo neskôr cez niektorý z oficiálnych predajných kanálov Wizz Air* získajú na svoj WIZZ účet 120% sumy zaplatenej za príručnú batožinu.

V prieskume zákazníckej spokojnosti ohodonotilo viac ako 80% cestujúcich** WIZZ veľmi vysoko v oblasti kvality služieb na palube, priateľskosti a professionality personálu. Wizz Air priebežne vyhodnocuje spätnú väzbu od svojich zákazníkov, a aj preto verí, že nové pravidlá pre príručnú batožinu ešte viac podporia výbornú zákaznícku skúsenosť na palube.

Wizz Air dnes zároveň ohlasuje novú službu pre cestujúcich s názvom WIZZ Priority. Platná na všetkých letoch od dnes táto služba ponúka:

  • Prednostný nástup do lietadla
  • Možnosť vziať si na palubu dodatočnú malú príručnú batožinu s rozmermi nepresahujúcimi 40x30x18cm
  • Od 29. októbra garanciu že príručná batožina bude umiestnená spolu s cestujúcim v kabíne lietadla (k dispozícii aj cestujúcim s WIZZ Go, WIZZ Plus a WIZZ Privilege Pass)

Počas oznamovania finančných výsledkov prvého štvrťroka dnes generálny riaditeľ Wizz Air-u József Váradi povedal“Dnešný oznam podčiarkuje záväzok Wizz Air-u neustále poskytovať špičkové služby svojim zákazníkom na každom kroku ich cesty. Wizz Air sa môže smelo pýšiť užívateľsky priateľským rozhraním svojich softvérových riešení, najmodernejšími technológiami a efektivitou svojej flotily, rovnako ako aj vynikajúcimi službami na palube a porfesionálnym personálom. Pracujeme tvrdo na tom, aby zákaznícka skúsenosť s WIZZ-om bola príjemná a bezproblémová, tak ako sa to len dá, a zrušenie poplatkov za príručnú batožinu jednoznačne podčiarkujú túto snahu.