RYANAIR OSLAVUJE 10 MILIÓNOV CESTUJÚCICH V BRATISLAVE OBROVSKÝM VÝPREDAJOM LETENIEK ZA 9,99 €

Ryanair, top prepravca na Slovensku, dnes (18. júla) oslavuje prepravenie 10 miliónov cestujúcich v Bratislave od začiatku svojich letov v roku 2005. Počas tohto leta ponúka Ryanair slovenským zákazníkom výber z 20 leteckých liniek z/do Bratislavy vrátane top dovolenkových destinácií v Grécku, Španielsku a Taliansku.

Tento historický míľnik na Slovensku oslavuje Ryanair spustením leteniek do predaja už za ceny od 9,99 € pre lety v septembri a októbri. Lety za takéto nízke ceny si možno rezervovať na webovej stránke Ryanair.com do štvrtkovej polnoci (20. júla).

Olga Pawlonka, obchodná a marketingová manažérka Ryanairu pre strednú a východnú Európu povedala:

“Ryanair s radosťou oslavuje prepravenie 10 miliónov cestujúcich z/do Bratislavy od otvorenia prvého letu v roku 2005. Podporuje tak turizmus na Slovensku aj slovenskú ekonomiku. Náš letný letový poriadok v Bratislave ponúka spolu 20 pravidelných liniek vrátane top dovolenkových destinácií v Grécku, Španielsku a Taliansku.

Pri príležitosti prepravenia 10 miliónov cestujúcich uvádzame do predaja letenky už za ceny od 9,99 € pre lety v septembri a októbri, ktoré si možno rezervovať do štvrtkovej polnoci (20. júla). Keďže letenky za takéto nízke ceny sa rýchlo rozchytajú, záujemcovia by si ich mali čím skôr rezervovať na www.ryanair.com, aby ich nezmeškali.”

 

Jozef Pojedinec, riaditeľ Letiska v Bratislave povedal:

 

“Ryanair pôsobí na letisku v Bratislave úspešne už takmer 12 rokov. Ďakujeme mu za to, že z nášho najväčšieho letiska a naň prepravil už 10 miliónov spokojných cestujúcich. Ceníme si, že Ryanair je pre nás dlhodobý, férový a stabilný partner, rovnako ako pre slovenský trh. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu do budúcna a na to, že budeme môcť cestujúcim zo Slovenska ponúknúť stále viac nových leteckých spojení z Letiska M. R. Štefánika a spiatočne.”