Čezeta Motors : Další generace motocyklové legendy

V Československu mezi lety 1957 a 1964 se stal skútr symbolem volnosti, zábavy a dobrodružství pro mladé čechoslováky. Dlouhá karoserie ve tvaru torpéda, dlouhé sedlo a stupačky Čezety tu nebyly pouze pro potěšení oka, ale hlavně pro pohodlí spolujezdce. Přes 100 000 strojů bylo rychle vyprodáno a mnoho z nich se zachovalo dodnes a oslavuje krásu, individualitu a snahu potěšit.

Žádný jiný motocykl nebudil emoce tak, jako Čezeta. Nyní při příležitosti šedesátého výročí výroby se Čezeta vrací jako luxusní elektrický skútr.

Luxusní model 506

Perfektně zpracovaná nová generace Čezety zachovává design padesátých let, zjednodušený jednoduchými a elegantními liniemi pro modernější vzhled. Čezeta je vyvinuta a vyrobena v České Republice, přináší výkon 11kW a maximální rychlost 120 km/hod. Zrychlení 0-50 km/hod je pouhých 3,2 sekundy. V rámci nových technologií najdete na Čezetě například dvouzvratnou plynovou rukojeť, nebo volič jízdních režimů včetně zpátečky na levé rukojeti. Čezeta poskytuje perfektní ovladatelnost za jakýchkoliv podmínek. V rámci filozofie Čezety, která zahrnuje co nejjednodušší zacházení se skútrem je nabíjení plně automatizované.

Limitovaná edice 600 kusů v roce 2017

Vzácnější než Rolls-Royce – pouze 600 kusů modelu 506 bude v roce 2017 ručně vyrobeno dle specifikace zákazníka v továrně v Prostějově. Každý kus bude označen štítkem s výrobním číslem na oslavu šedesátého výročí představení modelu 501.

Od roku 2018 je v plánu rozšíření výroby modelu 506 a export na mimoevropské trhy.

22. Dubna 2017 pořádá čezeta den otevřených dveří v originální dílně v Mirošovicích – Praha východ. Je to jedinečná šance potkat se s majitelem Čezety – Neilem Smithem a jeho teamem, vidět předprodukční kusy luxusní Čezety 506 společně s prototypy a renovovanými skútru z padesátých a šedesátých let. Můžete se také setkat s dalšími fanoušky Čezety a podělit se o své zkušenosti. Den otevřených dveří bude od 11:00 do 15:00. Prosíme potvrďte svou účast na E-mailu sales@cezeta.com, obratem obdržíte podrobnosti k akci.

„Jsme na začátku revoluce ve výrobě motocyklů“ řekl Neil Eamonn Smith, CEO Čezeta Motors s.r.o. „Využíváme dokonalou kombinaci technologie, řemeslného zpracování a designu, naším cílem je, aby se Čezeta stala nejžádanějším skútrem na trhu.“

Objednat Čezetu nyní můžete na http://www.cezeta.cz

O Čezetě

Pro novou generaci jezdců si Čezeta Motors klade za cíl vyrábět nejžádanejší skútry na trhu za použití dokonalé kombinace moderních technologií, kvalitního zpracování a samozřejmě dokonalého nadčasového designu. Čezeta 506 je výkonný, spotovní elektroskútr, který je snadno ovladatelný a jízda na něm je nezapomenutelným zážitkem. Skútr jako žádný jiný pro každého, kdo umí žít.