Za 30 EUR Bratislavy letecky do Moskvy aj v lete 2017

Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave sa cestujúci dostanú aj počas jari a leta 2017 priamou leteckou linkou do Moskvy. Letecká spoločnosť Pobeda, ktorá linku prevádzkuje 4 x týždenne, už spustila predaj leteniek na jarnú a letnú sezónu. Jednosmerné letenky z Bratislavy do Moskvy-Vnukovo a späť pritom ponúka už za cenu 30 € vrátane všetkých poplatkov.

V týchto dňoch si už môžu cestujúci zakúpiť letenky nie len na aktuálne obdobie zimného letového poriadku, ktorý sa mení so zmenou času koncom marca, ale už aj na nové obdobie letného letového poriadku, ktorý vstúpi do platnosti od 26. marca 2017 a potrvá do ďalšej zmeny času, do konca októbra 2017.

Ruská letecká spoločnosť Pobeda (Víťazstvo), dcérka spoločnosť skupiny Aeroflot, spustila v týchto dňoch na svojej webovej stránke www.pobeda.aero/en predaj leteniek z Bratislavy do Moskvy a späť na obdobie až do konca októbra 2017. Z Letiska M. R. Štefánika bude na letisko Moskva-Vnukovo prevádzkovať lety každý pondelok, stredu, piatok a nedeľu.

Jednosmerné letenky z hlavného mesta Slovenska do Moskvy či z nej si možno zakúpiť už za ceny 30 €, 49 €, 59 €, 69 € za jednosmernú letenku vrátane všetkých poplatkov. Cestujúci má navyše zdarma v cene letenky podanú batožinu s hmotnosťou 10 kg.

Priame dvojhodinové lety z letiska BTS do Moskvy a späť prevádzkuje letecká spoločnosť Pobeda od 19. 12. 2015 a za ten čas prepravila na trase už viac ako 80 000 pasažierov najmodernejšími lietadlami typu Boeing 737-800 Next Generation s kapacitou 189 cestujúcich. Destinácia Bratislava bola prvou zahraničnou pravidelnou linkou, ktorú začala Pobeda prevádzkovať mimo Ruska.