RYANAIR PŘEDSTAVUJE NOVÉ SPOJENÍ PRAHY S KRAKOVEM OD ZIMNÍ SEZÓNY 2017

Ryanair, evropská letecká společnost číslo jedna, dnes (1. února) představila novou linku z Letiště Václava Havla Praha na zimní sezónu 2017. Ta bude od října dvakrát týdně létat do Krakova, a to v rámci zimního letového řádu Ryanair, jehož lety budou brzy v nabídce.

Ryanair oslavil svou novou linku Praha – Krakov zahájením nabídky míst za ceny už od 549 Kč na cesty v únoru a březnu. Tyto zlevněné letenky jsou k dispozici na webu Ryanair.com až do půlnoci v pondělí 6. února.

Olga Pawlonka, obchodní a marketingová manažerka CEE, Ryanair, uvedla:

“Ryanair s potěšením oznamuje nový spoj z Prahy pro zimní sezónu 2017, nabízející dvakrát týdně spojení s Krakovem od října coby součást našeho zimního letového řádu pro Prahu, který bude brzy představen.

Čeští zákazníci a návštěvníci se mohou těšit na ještě výhodnější ceny, pokud si letenky pro své letní či zimní dovolené rezervují předem, takže nikdy nebyl vhodnější okamžik rezervovat si výhodnou letenku z nebo do Prahy.

Abychom svoji novou linku Praha – Krakov oslavili, nabízíme nyní letenky za ceny už od 549 Kč na cesty v únoru či březnu, které je možné rezervovat až do půlnoci v pondělí 6. února. Protože tyto výjimečně výhodné ceny rychle porostou, měli by se zájemci co nejrychleji připojit na www.ryanair.com, aby jim nabídka neunikla.”