Jet2.com oznamuje nové spojení Praha Birmingham

Přední britská rekreační aerolinka, Jet2.com, oznámila rozšíření své nabídky v České republice zavedením levných letů do Birminghamu, jednoho z největších britských měst a obchodní a volnočasové metropole střední Anglie. Společnost Jet2.com, známá přátelskou obsluhou, místenkami a 22kg limitem na zavazadla, zahajuje prodej levných letů do Birminghamu.
Birmingham je jedním z nejzelenějších měst Británie, má více kanálů než Benátky a stane se od příští zimy dalším pravidelným spojem z Prahy od Jet2.com, která tímto bude provozovat až 14 letů týdně do šesti oblíbených britských destinací.

Jet2.com zůstává i nadále přední aerolinkou na trhu přímých letů z Prahy do Británie − s větším výběrem britských destinací než kterákoliv jiná společnost. Birmingham doplňuje nabídku levných leteckých spojů z Prahy do East Midlands (Nottingham), Glasgow, Leedsu (Yorkshire), Manchesteru a Newcastlu.

Steve Heapy, ředitel Jet2.com, k tomu sděluje: „Jako jednička mezi leteckými společnostmi pro Velkou Británii v Praze s potěšením rozšiřujeme naši nabídku nenákladných letů touto nejnovější destinací. Birmingham je jedním z nejvýznamnějších britských měst a tato nová destinace poskytuje naším věrným českým obchodním i rekreačním zákazníkům, kteří oceňují výběr míst a čestnost spojů, další skvělá propojení.”

Lety Jet2.com do Birminghamu – i do stávajících destinací, East Midlands (Nottingham), Glasgow, Leeds (Yorkshire), Manchester a Newcastle, si lze okamžitě rezervovat na českých webových stránkách této letecké společnosti, www.Jet2.com.

  • Jet2.com je britská letecká společnost s devíti základnami ve Spojeném království: Belfast International, Birmingham, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, London Stansted, Manchester a Newcastle.
  • Letecká spojení společnosti Jet2.com nabízejí nízké ceny letenek, přátelskou obsluhu, místenky a až 22 kg na zavazadla.
  • Jet2.com nasbírala řadu prestižních ocenění, například ocenění Globe Travel 2012, 2013 a 2014 – nejlepší aerolinka na krátkých spojích, ocenění Scottish Passenger Agents’ Association (SPAA) 2011 – nejlepší nízkonákladová aerolinka, ocenění Telegraph Travel 2011 – druhé místo jako nejlepší aerolinka na krátkých spojích, ocenění British Travel 2010 za nejlepší letenkový rezervační web – bronzové ocenění, cestovní aerolinka roku 2009; nejlepší  cestovní internetový rezervační systém 2009, nejlepší cestovní aerolinka 2009, nejlepší britská aerolinka na krátkých spojích 2008; nejlepší evropská aerolinka na krátkých spojích 2006 a 2007; nejdochvilnější aerolinka na světe do destinace Amsterodam Schiphol; nejlepší onlinové rezervační služby ze všech britských aerolinek 2005; a oblíbená britská nízkonákladová aerolinka podle cestovních časopisů Holiday Which? a Wanderlust.
  • Jet2.com je dceřinou společností Dart Group plc, letecké a distribuční skupiny, která má 30 let zkušeností s komerčními leteckými službami.