Z bratislavského letiska bude možné letieť aj do Bangkoku

Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave bude možné letieť aj do Bangkoku v Thajsku! Letecká spoločnosť flydubai, ktorá zabezpečuje 3x týždenne priame letecké spojenie z Letiska Bratislava do Dubaja, pridáva od začiatku zimného letového poriadku nové prestupné spojenie. Z Bratislavy sa tak do Bangkoku dostanete s pohodlným prestupom v Dubaji. Od 31. októbra 2016 navyše zvýši letecká spoločnosť frekvenciu letov na trase Bratislava – Dubaj z pôvodných 3 x týždenne na 4 x týždenne. Okrem utorka, piatka a soboty bude spájať Bratislavu s Dubajom aj v pondelok.

 

„O zvýšení frekvencií na 4x týždenne sme s leteckou spoločnosťou flydubai rokovali od začiatku spustenia leteckého spojenia z Bratislavy do Dubaja v decembri 2014. Sme radi, že vďaka záujmu cestujúcich o túto ázijskú linku letecká spoločnosť pridáva frekvenciu a navyše rozširuje možnosť prestupných letov aj o Thajsko,“ povedal generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Letiska M. R. Štefánika v Bratislave Ivan Trhlík.

„Bangkok je veľmi populárna destinácia a spustenie letov do nej odráža silu našej leteckej siete a celkovej ponuky. Spustenie letov do tejto destinácie je pre nás významným míľnikom, keďže cestujúcim z Dubaja a z Bangkoku, či už idú za obchodom alebo zábavou, ponúkame väčší výber a flexibilitu v rámci našej siete,“ vyjadril sa Ghaith Al Ghaith, generálny riaditeľ spoločnosti flydubai.

Vďaka rozšírenému leteckému spojeniu z Bratislavy do Dubaja budú môcť pasažieri cestovať do Thajska až 4x týždenne. Využiť pritom možno lety s prestupom v Dubaji aj na Srí Lanku, do Ománu a do desiatok ďalších destinácií.

Spoločnosť flydubai bude prevádzkovať linku medzi bratislavským Letiskom M. R. Štefánika (BTS) a medzinárodným letiskom v Bangkoku (BKK) s prestupom na medzinárodnom letisku v Dubaji (DXB), terminál 2. Cena spiatočnej letenky v biznis triede sa začína od 1 392 eur, spiatočné letenky v ekonomickej triede si možno zakúpiť za cenu od 503 eur, vrátane poplatkov.

Pasažieri majú na výber aj letenky v biznis triede, pričom môžu naplno využiť  jej výhody, vrátane nepretržitých služieb Biznis Tímu, ktorý poskytne podporu pri rezervácii leteniek, aj počas letu. Zároveň budú mať k dispozícii službu „priority check-in“, na palube lietadla pohodlné a priestranné sedadlá a rozsiahle možnosti občerstvenia či audiovizuálnej zábavy.

Pasažieri v ekonomickej triede budú môcť v rámci novej linky do Bangkoku využiť interaktívny audio a video systém s viac ako 2 000 hodinami filmov, televízneho programu a hudby.

Sudhir Sreedharan, senior viceprezident spoločnosti flydubai pre obchod v regióne GCC, Subkontinent a Afrika, povedal: „Od svojho založenia vybudovala spoločnosť flydubai leteckú sieť, ktorá zahŕňa vyše 85 destinácií. S uvedením novej linky do Bangkoku dvakrát denne ďalej rozširujeme možnosti cestovania pre pasažierov, ktorí využívajú Dubaj ako prestupný bod spájajúci krajiny Perzského zálivu s Ruskom a Európou.“

Lety je možné zakúpiť cez webovú stránku spoločnosti www.flydubai.com, telefonicky prostredníctvom kontaktného centra na čísle +971 600 54 44 45, cez zastúpenie spoločnosti v Bratislave (+421 244 251 774, Rajská 15, 811 08 Bratislava), na pobočkách spoločnosti flydubai alebo cez prepravných partnerov spoločnosti. Ďalšie informácie týkajúce sa prenájmu vozidiel, či cestovného poistenia nájdete na stránke www.flydubai.com.

Nižšie uvedený plán letov vstúpi do platnosti 31. októbra 2016.

Letecká linka Číslo letu Letisko Čas odletu Čas príletu Dni, kedy sú dostupné prípojné lety
Bratislava- Bangkok FZ786 BTS-DXB 13.15 21.55 pondelky
FZ785 DXB-BKK 01.40      10.50
Bratislava- Bangkok FZ786 BTS-DXB 13.25 22.10 utorky, piatky, soboty
FZ525 DXB-BKK 01.40      10.50
Bangkok-Bratislava FZ522 BKK-DXB 02.35 06.55 pondelky
FZ785 DXB-BTS 09.00 12.25
Bangkok-Bratislava FZ522 BKK-DXB 02.35 06.55 utorky, piatky, soboty
FZ785 DXB-BTS 09.10 12.35