WIZZ AIR OTVÁRA LETY Z TRETIEHO LETISKA NA SLOVENSKU

Wizz Air, najväčšia nízkonákladová letecká spoločnosť v strednej a východnej Európe, dnes oznámila rozšírenie ponuky nízkonákladových letov na Slovensku o letecké spojenie z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave. WIZZ spojí hlavné mesto Slovenska s macedónskym Skopje od 28. marca 2016 novou linkou dvakrát týždenne, vždy v pondelok a v piatok.

Od uskutočnenia prvého letu z Košíc v septembri 2013 prepravil Wizz Air na leteckých spojeniach so Slovenskom viac ako 360 000 cestujúcich. Svoju prítomnosť na trhu posilnil v októbri 2014 pridaním letiska Poprad do nízkonákladovej siete a v júni 2015 vytvorením svojej základne v Košiciach.

 

S novou linkou do Skopje tak Wizz Air v súčasnosti ponúka šesť liniek z troch slovenských letísk: Bratislava, Košice a Poprad.

 

NOVÁ LINKA WIZZ AIR Z BRATISLAVY:

 

Destinácia Dni Začiatok Ceny od*
Skopje pondelok, piatok 28. marec 2016 9,99 EUR

Tamara Mshvenieradze z Wizz Air povedala: „Wizz Air dnes opäť potvrdil svoj záväzok voči Slovensku. Veľmi sa tešíme, že môžeme oznámiť otvorenie nového leteckého spojenia medzi Bratislavou a Skopje, a sprístupniť tak slovenským cestujúcim macedónske hlavné mesto známe svojimi pamiatkami a gastronómiou. Predaj leteniek sme spustili už dnes. Letenky za atraktívne nízke ceny si možno rezervovať na webovej stránke wizzair.com, v mobilnej verzii alebo cez našu smartfónovú aplikáciu. Spolu s našimi priateľskými posádkami sa budeme tešiť, keď vás privítame na palube vášho najbližšieho letu spoločnosti Wizz Air!

„Vítame príchod leteckej spoločnosti Wizz Air na bratislavské letisko. Sme  radi, že sa nám podarilo dohodnúť spoluprácu s touto významnou európskou leteckou spoločnosťou, vďaka čomu sa pre cestujúcich opäť rozšíri ponuka leteckých spojení z BTS. Teší nás, že Wizz Air zavádza pravidelnú linku z Letiska Bratislava do Skopje, keďže sme už dlhodobo pociťovali dopyt zo strany cestujúcich aj po takomto leteckom spojení. Veríme, že spolupráca s leteckou spoločnosťou Wizz Air bude do budúcna napredovať a cestujúcim tak budeme môcť ponúknuť ďalšie nové letecké spojenia,“ povedal generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Letiska M. R. Štefánika Ivan Trhlík.

 

 

O Wizz Air

Wizz Air je najväčšia nízkonákladová letecká spoločnosť v strednej a východnej Európe, v súčasnosti prevádzkuje flotilu 64 Airbusov A320 a A321, pričom ponúka viac ako 390 leteckých spojení z 22 základní a spája 116 destinácií naprieč 38 krajinami. Vo Wizz Air pracuje tím približne 2 600 leteckých profesionálov, ktorí zabezpečujú výnimočný servis a atraktívne nízke ceny leteniek, ktoré spravili z Wizz Air preferovaného prepravcu pre 16,5 milióna cestujúcich vo finančnom roku končiacom 31. marca 2015. Spoločnosť Wizz Air je kótovaná na Londýnskej burze ako WIZZ a zahrnutá vo FTSE 250 a FTSE All-Share Indices.

* jednosmerná letenka vrátane poplatkov a nevoliteľných poplatkov

Poznámka

  • Všetky lety sú prevádzkované lietadlami A320 s kapacitou 180 sedadiel.
  • Dodávky nových Airbusov A321 sa začali v novembri 2015.