To tu ešte nebolo: Letenky do Moskvy za 15 EURO

Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave sa bude denne lietať do Moskvy. Ruská letecká spoločnosť Pobeda, dcérska spoločnosť skupiny Aeroflot, spustila predaj leteniek na svojej webovej stránke www.pobeda.aero za ceny už od 15 €, 39 € či 59 € za jednosmernú letenku. Od 19. decembra 2015 tak môžu cestujúci využiť denné letecké spojenie z bratislavského letiska do Ruska.

Letecká spoločnosť Pobeda bude na trase BTS-VKO a späť lietať najmodernejšími lietadlami typu Boeing 737-800 Next-Generation (NG) s kapacitou 189 miest.

Z letiska Vnukovo v Moskve sa bude odlietať každý deň, 7 x do týždňa, o 13.05 h s príletom do Bratislavy o 13.45 h. Z Bratislavy sa následne odlieta o 14.15 h s príletom do Moskvy o 18.50 h.

Každý pasažier si môže bez poplatku vziať na palubu osobné veci akými sú dámska kabelka alebo mužská taška, materiály na čítanie (knihy, časopisy), dáždnik (okrem slnečníka), pomocnú paličku na chodenie, kyticu kvetov, kabát, obal na fotoaparát či kameru, notebook, obal na odev, jedlo počas doby trvania letu či detskú sedačku. Takisto si možno vziať bez poplatku aj detský kočík, ktorý bude prepravený v nákladnom priestore lietadla. Nákupné tašky z duty free obchodov sa prepravujú za poplatok.

Cestujúci si zároveň za poplatok môže zvoliť 1 či 2 kusy príručnej batožiny do 10 kg a taktiež 1 či 2 kusy podanej, zapísanej batožiny s hmotnosťou do 20 kg, resp. do 32 kg.