Na Korfu z Bratislavy s Ryanairom

 

Obľúbená európska nízkonákladová spoločnosť Ryanair, dnes (14. októbra) oznámila spustenie novej linky z Bratislavy na Korfu, kde otvára Ryanair svoju novú bázu. Linka bude prevádzkovaná od 29. apríla 2016 raz týždenne, ako súčasť letného letového poriadku pre rok 2016 z Bratislavy.

Pri príležitosti oznámenia novej linky na Korfu dáva Ryanair do predaja letenky za cenu už od 19,99 € pre cesty v novembri a decembri. Letenky za takéto nízke ceny sú k dispozícii pre rezervácie do zajtrajšej polnoci (štvrtok 15. októbra).

 

Letný letový poriadok 2016 Ryanairu z Bratislavy prinesie:

 

  • 1 bázované lietadlo
  • 4 nové linky: Korfu (1 x týždenne), Berlín (1 x denne), Brusel Zaventem (1 x denne) a Manchester (3 x týždenne)
  • 19 liniek
  • 79 týždenných letov
  • 1,2 milióna pasažierov ročne
  • 900* “postranne súvisiacich” pracovných miest

 

Slovenskí zákazníci si môžu vybrať počas budúcoročného leta 2016 z Bratislavy 19 liniek s nízkymi cenami a môžu sa tešiť aj na viacero vylepšení pre cestujúcich, keďže Ryanair pokračuje už druhý rok v programe „Always Getting Better – Vždy sa zlepšujeme“. Program zahŕňa novú webovú stránku, novú mobilnú aplikáciu, nový interiér na palube lietadla, nové uniformy pre posádky a vylepšené palubné menu.

 

Letný letový poriadok 2016 z Bratislavy

 

Alghero 2 x týždenne Londýn Stansted 2 x denne
Atény 3 x týždenne Madrid 3 x týždenne
Berlín         NOVÉ 1 x denne Malaga 2 x týždenne
Birmingham 3 x týždenne ManchesterNOVÉ 3 x týždenne
Brusel     NOVÉ 1 x denne Miláno 4 x týždenne
Dublin 1 x denne Palma de Mallorka 2 x týždenne
Edinburgh 3 x týždenne Paríž 3 x týždenne
Barcelona Girona 3 x týždenne Rím 3 x týždenne
Londýn Luton 4 x týždenne Trapani 2 x týždenne
Korfu        NOVÉ 1 x týždenne  

 

 

Robin Kiely z Ryanairu povedal:

Ryanir s potešením oznamuje zavedenie novej linky z Bratislavy na Korfu počas od apríla 2016 s týždennou frekvenciou, linka je súčasťou letného letového poriadku.

Naši zákazníci sa môžu tešiť na ďalšie zlepšenia v programe „Always Getting Better – Vždy sa zlepšujeme“. Program zahŕňa novú webovú stránku, novú mobilnú aplikáciu, nový interiér na palube lietadla, nové uniformy pre posádky a vylepšené palubné menu. Viac noviniek ešte len príde, keďže aj naďalej budeme ponúkať viac než len nízke ceny.

Pri príležitosti oznámenia novej linky na Korfu dáva Ryanair do predaja letenky za cenu už od 19,99 € pre cesty v novembri a decembri. Letenky za takéto nízke ceny sú k dispozícii pre rezervácie do zajtrajšej polnoci (štvrtok 15. októbra). Keďže sa tieto úžasne nízke ceny rýchlo rozchytajú, zákazníci by mali čo najskôr navštíviť www.ryanair.com,aby ich nepremeškali.“

*Prieskum ACI potvrdil, že na medzinárodných letiskách sa vytvorí do 750 „postranne súvisiacich“ pracovných miest na 1 milión prepravených pasažierov