Iron Man a Thor radia, ako sa správať v lietadle

f47d2d11-16ef-473a-aa11-4917f3a2aa64.HRBezpečnostné inštrukcie leteckých spoločností, ktoré sú povinne vyžadované dopravnými autoritami, musia bojovať s nudou a nezáujmom cestujúcich. Úprimne, ak sa nezapozeráte na prednosti letušky, tak už po druhom, treťom lete vás upozornenia na správne zatiahnuté pásy alebo informácia, ako nafukovať záchrannú vestu ničím neosloví. A daný čas už využívate na čítanie časopisu alebo počúvanie hudby.

Aj preto letecké spoločnosti v snahe ozvláštniť túto „povinnú jazdu“, hľadajú nápady, ako sa odlíšiť. A dobré inštruktážne video dokáže byť slušným viralom aj samotnú leteckú spoločnosť. Po modelkách alebo postavách z Pána prsteňov teraz turecká nízkonákladová spoločnosť Pegasus Airlines prišla so svojím príspevkom. Usmernenia, ako sa správať na palube lietadla, nakrútila s hrdinami Marvelosvkých komixov. Hoci má zakúpené práva na využívanie Iron Mana, Black Widdow, Thora či Lokiho (nie je to žiadny fejk z bazára na pláži), nečakajte, že vo videu nájdete originál Roberta Downa Jr. alebo Scarlet Johanson. Ale aj tak je to veľmi milý počin od menšej leteckej spoločnosti, ktorá využíva aktuálnu módu Marvelovských Avengers.

Keďže Turecko je obľúbenou destináciou Čechov aj Slovákov, možno na toto video narazíte aj vy. Každopádne, na Youtube sa počet videní blíži k miliónu a čoskoro túto hranicu prekoná.